Salibandy tänäänkin

Sunnuntai 9.4.2017 - Riitta Karjalainen

Tänään alkaa hetken päästä pojan joukkueen toinen finaaliottelu SM C2 poikien salibandyssä EräViikinkejä vastaan.Eilen oli kovin jännitäävää, jatkoajalla voitto EräViikingeille 5-4

Tänään pelataan TPS kotikentällä Leaf Areenalla, Kärämäentie 35. Toivottavasti tänään TPS jaksaa ottaen voiton. Kohta alkaa...

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: nuoret, urheilu. TPS

Salibandyä tänään

Lauantai 8.4.2017 - Riitta Karjalainen

Huomenta

Tänään alkaa jännittävä finaaliottelu kahden parhaimman joukkueen -TPS ja EräVikkingit- välillä SM 02-sarja C2 poikien salibandyssa Helsinfin Mosahallissa EräViikinkien kotikentällä

EräViikingit on vahva joukkue ja TPS pojilla on kova haaste edessä. Huomenna ottelus Turun Leaf Areenalla Kärsämäessä. Poikani pelaa TPS:n mustavalkoisissa numerolla 90.

Tulkaa mukaan kannustaman, varmasti viihdyttää peliä vaihteeksi jääkiekkoon.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: nuoret, urheilu. TPS

Kuntavaaleissa äänestetään huolenpidon puolesta.

Keskiviikko 5.4.2017 - Riitta Karjalainen

Kuntavaaleissa äänestetään huolenpidon puolesta. Keskustalla on kunnissa on osaavia ja kuuntelevia ehdokkaita, jotka pystyvät rohkeisiin päätöksiin ihmislähtöisen kotikunnan ja maakunnan kehittämiseksi.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: sote, kuntavaalit, huolenpitoa,

Sote-henkilöstöryhmän kokouksesta 30.3.17

Perjantai 31.3.2017 - Riitta Karjalainen

  1.   Muutosjohtaja Antti Parpon katsaus sotevalmisteluun 

Antti Parpo kertoi työryhmälle sotevalmistelun ajankohtaisista asioista  sekä valtakunnan että maakunnan tasolla (mm. aikataulut, lainsäädännön tilanne, väliaikaishallinto, valmistelun resurssit).

   Keskustelu henkilöstötyöryhmän tulevista tehtävistä

Väliaikaishallinto voi kerätä henkilöstötietoa sisältäen henkilöiden nimet (ei henkilöstötyöryhmä).  Tulossa on myös yhteinen KT:n tiedonkeruupohja.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: sote, henkilöstö, sairaanhotajat, väliaikaishallinto

Varsinais-Suomen SoTe- henkilöstötyöryhmä on kokoontunut

Torstai 23.3.2017 - Riitta Karjalainen

Varsinais-Suomen SoTe- henkilöstötyöryhmä on kokoontunut runsaslukuisena toisen kerran 27.2.17 ja laatinut työsuunnitelmaa. Monet konkreettiset asiat edellyttävät yhtäältä lainsäädännön valmistumista ja toisaalta vuoropuhelua palvelutuotantoryhmän kanssa, jotta valmistelu vastaa käytännön tarpeita. Henkilöstötyöryhmä teki linjauksen, että vuoden 2017 aikana kerätään päätöksenteon tueksi tarvittavaa tietoa ja vuoden 2018 aikana linjataan, tulkitaan ja tehdään varsinaisia päätöksiä. Samalla työryhmä totesi, että aikataulua ja tehtäviä päivitetään sitä mukaan, kun uusia tietoja saadaan.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: sote, henkilöstö, sairaanhotajat

Nopea palkitseminen

Maanantai 20.3.2017 klo 20:54 - Riitta Karjalainen

TURUN KAUPUNGINVALTUUSTON KOKOUS 20.3.17 jättämäni

Aloite Nopea palkitseminen

Nopea palkitseminen (Nopsa) on osa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kannustusjärjestelmää. Se on tarkoitettu lähiesimiehille työkaluksi, jolla he voivat kiittää yksittäistä tai useampaa työntekijää siitä, että he ovat osoittaneet käytöksellään, saavutuksellaan tai suorituksellaan VSSHP:n arvojen mukaista toimintaa ja toimineet siten esimerkkinä muille.

Saavuttamisen tunne on tärkeä osa työtyytyväisyyttä. Se ei kuitenkaan ole yksinään riittävä motivaattori, vaan työntekijät haluavat saada tunnustusta saavutuksistaan. Tunnustuksien jakaminen on olennainen osa hyvää johtamista.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: palkitseminen, arvot, strategia, Turku

Tartuntatautilaki uudistui

Keskiviikko 15.3.2017 - Riitta Karjalainen

Tartuntatautilaki uudistuu 1.3.2018

Tartuntatautilain uudistus on herättänyt paljon keskustelua hoitajien keskuudessa. Velvollisuus tiettyjen rokotusten ottamiseen tulee voimaan siirtymäajan jälkeen maaliskuussa 2018.

Jatkossa sosiaalihuollon ja terveydenhuollon yksiköissä, joissa hoidetaan lääketieteellisesti arvioituna tartuntatautien vakaville seuraamuksille alttiita asiakkaita tai potilaita, saa käyttää vain erityisestä syystä henkilöä, jolla on puutteellinen rokotussuoja. Tällaisia ryhmiä voisivat olla esimerkiksi alle 1-vuotiaat ja yli 65-vuotiaat sekä eräät muut riskiryhmät.

Näissä tehtävissä työskentelevien on siis ilmoitettava työnantajalle, ovatko he saaneet rokotusohjelman mukaiset rokotteet, kausi-influenssarokotteen ja vesirokkorokotteen. Vesirokon kohdalla riittää myös oma ilmoitus siitä, että on vesirokon joskus elämässään sairastanut. "Rokotuspakko" koskee hyvin suurta osaa hoitajia.  Lähinnä epäselvää on se, kuka rokotukset maksaa ja mihin mennessä kunkin vuoden influenssarokotus tulee olla otettuna

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: tartuntataudit, infektio, influenssarokote, laki

Varsinais-Suomen SoTe- henkilöstötyöryhmä 27.2.17 kokouksesta

Maanantai 13.3.2017 - Riitta Karjalainen

Mainiota maaliskuuta

 Varsinais-Suomen SoTe- henkilöstötyöryhmä on kokoontunut runsaslukuisena toisen kerran 27.2.17 ja laatinut työsuunnitelmaa. Monet konkreettiset asiat edellyttävät yhtäältä lainsäädännön valmistumista ja toisaalta vuoropuhelua palvelutuotantoryhmän kanssa, jotta valmistelu vastaa käytännön tarpeita. Henkilöstötyöryhmä teki linjauksen, että vuoden 2017 aikana kerätään päätöksenteon tueksi tarvittavaa tietoa ja vuoden 2018 aikana linjataan, tulkitaan ja tehdään varsinaisia päätöksiä. Samalla työryhmä totesi, että aikataulua ja tehtäviä päivitetään sitä mukaan, kun uusia tietoja saadaan

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: sote, henkilöstö, sairaanhotajat, väliaikaishallinto,

Kuntavaalit ovat huolenpitovaalit

Perjantai 10.3.2017 - Riitta Karjalainen

Kuntavaalit ovat huolenpitovaalit

Huhtikuun alkupuolella pidettävissä kuntavaaleissa valitaan päättäjät tekemään kauaskantoisia ratkaisuja kuntalaisten parhaaksi.

Vaikka naisten äänestysaktiivisuus on miehiä korkeampi, on naisten osuus valituista päättäjistä jäänyt heidän ehdokas- ja ääniosuuttaan pienemmäksi. Naisia valitaan myös kuntien johtopaikoille vähemmän kuin heidän osuutensa valtuutetuista edellyttäisi.
 
Naiset ovat aliedustettuna niin valtakunnan kuin paikallistason politiikassa. Tätä ei pidä jäädä murehtimaan, vaan nyt on tartuttava tuumasta toimeen.
 
Vietimme tällä viikolla naisten päivää. Se onkin oivallinen päivä tehdä näkyväksi naisten tekemä työ ja yhteiskun­nal­linen osal­lis­tu­minen joka tasolla. Naisten päivä on joka päivä arjen tasolla. Tämä on muistettava myös sote- ja maakuntauudistuksessa. Uudistus koskettaa suoraan yli 200 000 työntekijää koko Suomessa. Ilman heitä uudistus ei onnistu. Suurin osa sotepuolen työntekijöistä on naisia.
 

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: nainen , sote, kuntavaalit 2017

Hiilivapaa Turku-allekirjoitus

Maanantai 6.3.2017 - Riitta Karjalainen

Ilmastonmuutoksen torjuminen edellyttää toimia kaikkialla maailmassa. Suomi on Pariisin sopimuksessa sitoutunut vähentämään ilmastopäästöjään ja pysäyttämään ilmaston lämpenemisen 1,5 asteeseen. Tavoitteen saavuttamiseksi energiaratkaisuja on uudistettava Suomen kaikissa kunnissa.

Siksi myös minä sitoudun ehdokkaana edistämään kuntani luopumista kivihiilen ja turpeen poltosta tulevan valtuustokauden aikana.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: hiilivapaa

Yksinäisyyden ehkäisemiseksi tarvitaan tiivistä yhteistyötä

Perjantai 3.3.2017 - Riitta Karjalainen

Yksinäisyyden ehkäisemiseksi tarvitaan tiivistä yhteistyötä

 

Yksinäisyyden monia ulottuvuuksia pohdittiin 1.4.2015 Helsingissä pidetyssä Yksinäisyysfoorumissa, johon sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty oli kutsunut kansalaisjärjestöjen edustajia ja yksinäisyystutkijoita, joiden mukaan yksinäisyys on vakava yhteiskunnallinen ongelma, joka on tehtävä näkyväksi.

Yksinäisyyttä voidaan ehkäistä ja lievittää, jos se tunnistetaan ajoissa. Puhumalla yksinäisyys tulee todeksi, mutta on myös oltava joku, joka kuuntelee. Yksinäisyys on otettava huomioon kaikessa yhteiskunnallisessa päätöksenteossa, niin kaavoituksessa kuin palvelujen järjestämisessäkin. Yksinäisyys koskettaa kaikkia ihmisiä ja kaikkia hallinnonaloja. Siksi se onkin otettava yhdeksi ensi vaalikauden kärkiteemaksi."

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: yksinäisyys, yhteistyö, ehkäisy

Turun kaupunki, järjestöt ja kolmas sektori yhteistyökumppaneina

Keskiviikko 1.3.2017 - Riitta Karjalainen

Turun kaupunki, järjestöt ja kolmas sektori yhteistyökumppaneina

 

Tuoreen kyselyn (Kansalaisyhteiskuntapolitiikan neuvottelukunta KANE) mukaan järjestöjen ja vapaaehtoisten tekemä työ täydentää kuntien palveluita. Kunnat myös suhtautuvat myönteisesti järjestöjen kanssa tehtyyn yhteistyöhön. Järjestöt ja kunnat tekevät yhteistyötä eniten sosiaali- ja terveystoimessa sekä sivistys- ja liikuntatoimessa, erityisesti ikäihmisten, lasten ja nuorten palveluissa sekä urheiluseuratoiminnassa. Järjestöillä on tärkeä rooli sosiaali- ja terveydenhuollon (sote) -uudistuksen toteutuksessa, sillä järjestöjen ja julkisen sektorin läheiset suhteet ovat voimavara pienessä maassa. On tärkeää, että järjestöjen ääni kuuluu sote-uudistuksen käytännön implementoinnissa. Varsinkin hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä järjestöt tekevät Suomessa korvaamatonta työtä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: järjestöt, kolmas sektori

Sairaanhoitajien työviihtyvyys huolena

Maanantai 27.2.2017 - Riitta Karjalainen

Sairaanhoitajien työviihtyvyys huolena

 

THL:n ylijohtaja Juhani Eskola kommetoi TESSO nro 3-2014 sairaanhoitajien avajaisissa sairaanhoitajien työn vetovoimaisuudesta.

Sairaanhoitajaliiton selvitys jäsenten työoloista, työhyvinvoinnista sekä alan vetovoimaisuudesta paljastaa , että etenkin nuoret hoitajat ovat tyytymättömiä työoloihinsa, Eniten tyytymättömyys kohdistui palkkaukseen, johtamiseen, henkilöstömäärään riittämättömyyteen sekä työhyvinvointiin liittyvään suunnitelmallisuuden puutteeseen.

Tulokset ovat huolestuttavia. Alan vetovoimaa heikentävät asiat on saatava kuntoon tai terveydenhuolto menettää ammattitaitoisen työvoimansa. Eskolan mukaan tarvitsemme nyt kipeästi terveyskeskusten, sairaaloiden ja sosiaalitoimen laitosten johtamiskäytäntöjen analysointia ja luultavasti modernisointia- sekä työntekijän autonomian lisäämistä.

 

Sairaanhoitajien eettisten ohjeiden mukaan sairaanhoitajat tukevat toinen toistaan potilaan hoitoa koskevassa päätöksenteossa, työssä jaksamisessa ja ammatillisessa kehittymisessä.

Tulevassa sote- muutoksessa tämä ohje on syytä nostaa uudelleen kunniapaikalle. ja toinen tärkeä asia on sosiaali-ja terveydenhuollon ammattiryhmien työnjakoa. Kuntien tulisi Eskolan mukaan hyödyntää ammatillista osaamista yhä joustavammin tarkoituksenmukainsen palvelurakenteen luomiseksi.

 

Lääkärin ja sairaanhoitajan työnjako voitaisiin tarkistaa hoitajavastanottoa kehittämällä, potilaan/asiakkaan omahoitoa tukemalla, sähköisillä konsultaatioita laventamalla, hoitajien lääkkeenmäärämisoikeutta lisäämällä ja sekä lääkärityövoiman vähentämisellä moniongelmaisten asiakkaiden hoidon ja palvelun toteuttamisessa

 

 

Riitta Karjalainen, puheenjohtaja

 

Varsinais-Suomen sairaanhoitajat ry

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: sairaanhoitaja, työviihtyvyys, huoli

Nuorten aktiiviurheilijoiden mentaalivalmennus

Maanantai 20.2.2017 - Riitta Karjalainen

Nuorten joukkueurheilussa tarvitaan kipeästi mentaalivalmennusta

 

Urheilussa on kyse aktiivisesta, motivoituneesta, tavoitteellisesta ja pitkäjänteisestä toiminnasta sekä kiinteästä vuorovaikutuksesta urheilijan ja valmentajan välillä. Joukkueen jäsenet tuntevat toisensa, ja usein heistä tulee kavereita, jotka ovat keskenään tekemisissä harjoitusten ulkopuolellakin. Joukkueen jäsenille yhteisöllisyyden perusasiat ovat useimmiten itsestään selviä. He pitävät joukkuetta tärkeänä ja arvostavat sitä, jolloin joukkueen sisälle syntyy me- henki. Me-hengestä huolimatta kilpailu voi olla kovaa joukkueen sisällä ja ilman ”tähtipelaajia” on usein vaikea pärjätä peleissä ja kilpailuissa.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: mentaalivalmessus, nuoret, aktiiviurheili, sairaanhoitaja

Naisia tarvitaan päätöksenteossa

Tiistai 14.2.2017 - Riitta Karjalainen

Naisnäkökulmaa tarvitaan päätöksenteossa. Uuteen kuntaan jäävät asiat ovat juuri niitä asioita, joiden kanssa me naiset teemme paljon työtä – hyvinvointi, koulutus, sivistys, päivähoito, vapaa-aika sekä kaavoitus- ja elinkeinopolitiikka. Kaksi vuotta teemme työtä myös sosiaali- ja terveydenhuoltoon kuuluvissa asioissa. Uudelle kunnalle jää vielä 500 tehtävää hoidettavaksi, joten työtä riittää tulevaisuudessakin.

Suurin osa päätettävistä asioista on sellaisia, joista selviytyy maalaisjärjellä ja lopuista kysymällä konkareilta tai viranhaltijoilta. Eikä aina tarvitse odottaa, että kysytään – itsekin voi ilmoittautua mukaan. Haastetaan myös ystäviämme ja tuttaviamme lähtemään mukaan. Etsitään erilaisia ja eri-ikäisiä naisia, näin saamme parhaan lopputuloksen. Tuetaan toisiamme ja autetaan varsinkin ensikertalaisia. Kuntavaalit ovat yksi parhaista tavoista saada uusia toimijoita päätöksentekoon. Olen varma, että lähes kaikilta meiltä löytyy aikaa yhteisten asioiden hoitamiseen. Itse ainakin olen oppinut organisoimaan ja suunnittelemaan asioita paremmin.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: nainen, vaalit

molempiParempi

Maanantai 13.2.2017 - Riitta Karjalainen

Yhdessä molempiparempi

Sairaanhoitajaliitolla ja Tehyllä on uusi yhteinen jäsenhankintakampanja Molempiparempi,joka käynnistyi marraskuussa 2016 Kotkasta. Siihen liittyvät sairaanhoitajien illat, joita on kaikkiaan 21 eri paikkakunnalla. Varsinais-Suomen ilta pidettiin Turussa 31.1.17 Hamburger Börsissä. Paikalla oli 126 kuulijaa.

Kiertueen tavoitteena oli koota alueilla sairaanhoitajia yhteen ja tarjota iltapalan äärellä niin jäsenyys- kuin ammatillista, taloudellista tietoa sekä yhteinen mukava hetki. Paikalle olivat tervetulleita kaikki sairaanhoitajat, jäsenet ja ei-jäsenet, myös opiskelijat. Illan aikana oli mahdollista liittyä jäseneksi, jolloin sekä uusi jäsen että suosittelija palkitaan paikan päällä.

Iltojen teemana oli: Sairaanhoitajan työnkuvat muuttuvat – entä osaaminen ja palkka?

Mitä osaamista tarvitaan tulevaisuudessa ja kuinka sitä ylläpidetään?

  • Mitä mahdollisuuksia on urapolulla?
  • Vastaako palkkaus työn vaativuutta?
  • Sairaanhoitajaliiton ja Tehyn jäsenyys on tuplasti toimivin tapa pitää huolta itsestään ja omista eduistaan.

Paikalla olijoille tarjottiin tiivis tietopaketti sairaanhoitajan tulevaisuudesta sote-uudistuksen edetessä sekä millaisia urapolkuja sairaanhoitajalla on.

Sote-uudistusta voi seurata www.kimpassa-sivuilta. Alkuvuodesta 2017 on käynnistynyt kaikkien alatyöryhmien työskentely, joten muistiot löytyvät sieltä.

Sosiaali- ja terveydenhuollossa tapahtuu siis paljon tämän vuoden aikana. Päättäjiä pitää haastaa ja se onnistuu esimerkiksi Sairaanhoitajapäivien 23-24.3.17 paneelissa. Kuntavaalit, joita on kutsuttu myös sote-vaaleiksi antaa äänestäjille nyt mahdollisuuden vaikuttaa. Me tulemme nostamaan kaikkia askarruttavia kysymyksiä mm. Facebookissa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: sairaanhoitajaliitto, Tehy, yhteistyö

Vapaaehtoistyön neuvottelukunnan perustaminen Turkuun

Maanantai 30.1.2017 - Riitta Karjalainen

Turun kaupunginvaltuuston kokous,30.1.2017

Vapaaehtoistyön neuvottelukunnan perustaminen Turkuun                                       

Vuonna 1986 Helsingin kaupunginhallitus perusti vapaaehtoistyön neuvottelukunnan edistämään ja kehittämään kaupungin ja vapaaehtoisyhteisöjen välistä yhteistoimintaa. Neuvottelukunnan jäsenistö koostuu kaupungin virastojen ja luottamusmiesten sekä eri sektoreilla toimivien vapaaehtoisjärjestöjen edustajista. Kaupunginhallitus nimittää neuvottelukunnan jäsenet kahdeksi vuodeksi kerrallaan

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Turun kaupunginvaltuusto, vapaaehtoistyö

Uusi vuosi 2017

Maanantai 9.1.2017 - Riitta

Uusi vuosi, uudet kujeet

Vuodenvaihde on taianomainen hetki, jossa hyvästellään vanha ja koetetaan vaikuttaa suotuisasti tulevaan. Vieläkin on tapana ampua raketteja ja valaa tinaa, mutta harvempi avaa ikkunaa päästääkseen vanhan vuoden pois, taikka tulkitsee tulevaa kahvikuppeihin kätketyistä esineistä. Uudenvuodenyönä uskottiin olevan liikkeellä pahoja henkiä. Niitä ajettiin pois meluamalla kovasti. Nykyinenkin ilotulitusperinne liittyy siihen.

Vuodenvaihteen hetkellä kaikki on muutoksen tilassa. Silloin ennustetaan tulevaa vuotta ja yritetään vaikuttaa siihen. Kuvaavaa on, että juhlan nimi on uusi vuosi, eli vuodenvaihteen hetki merkitsee koko seuraavaa vuotta. Puolenyön aikana on ollut tapana avata ikkuna, jotta vanha vuosi pääsee pois ja uusi vuosi sisään. Keskiyöllä kannattaa myös ajatella hyviä ajatuksia ja tehdä lupauksia.

On myös uskottu, että uuden vuoden ensimmäiset teot ovat ratkaisevia: vuoden ensimmäinen kontakti toiseen elävään olentoon on tärkeä. Ensimmäinen kohdattu eläin määritteli sen, millaista muistutti olemukseltaan koko vuoden. Ja ensimmäisenä kohdatun vastakkaisen sukupuolen edustajan nimi kertoi naimattomalle sen, minkä nimisen sulhasen tai vaimon tulevaisuudessa saa.

Onnea on uskottu olevan tietty määrä ja sitä riittää vain tietyille: seuraavan vuoden onni "lohkaistaan" uuden vuoden hetkellä. Omaa osuutta onnesta on koetettu varmistaa muun muassa kyläilemällä uudenvuodenaamuna mahdollisimman monessa paikkaa ja pysyttelemällä koko päivä virkeänä.

Uuteen vuoteen liittyy siis paljon taikaa, uskomusta ja vuosien perimätietoa.

Muutoksia on tulossa ja niiltä emme voine täysin välttyä, joten seuraamalla ja osallistumalla järjestämiimme tilaisuuksiin pysyt tietoisena muutoksista.

Tule rohkeasti mukaan toimintaamme, esitä toiveitasi ja vaikuta.

Antoisaa vaikuttamisen vuotta 2017 kaikille jäsenille

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: sairaanhoitaja,

Ensimmäinen joulu vanhainkodissa mullistaa vanhuksen jouluperinteet

Torstai 22.12.2016 - Riitta Karjalainen

Joulu on tunnetusti tiivis perhejuhla, jonka kuitenkin kymmenettuhannet ikääntyneet viettävät joko yksin tai hoiva- ja/tai vanhainkodissa. Tänäkin vuonna Turussa juhlii usea vanhus monien perhejoulun jälkeen ensimmäistä jouluaan vanhainkodissa. Monet viihtyvät seurassa, eivätkä haikaile tyhjään taloon.

Ensimmäinen joulu poissa kotoa mullistaa vanhuksen jouluperinteet: esimerkiksi saunaan pääsee vain saunavuorolla tai tiettynä päivänä ja jouluruokiin ei voi juurikaan vaikuttaa. Vanhainkodit ovat muuttuneet palveluasumiseksi ja niistä tulee asumisyksikköjä, joten vanhuksilla on omat huoneet. Se lievittää muutoksen tuskaa, kun oman joulun tuntua voi luoda tutuilla esineillä ja koristeluilla.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Joulu, vanhainkoti, sairaanhoitaja

Sairaanhoitajaliitossa vaalit syysvaltuustossa 26-27.11.2016

Maanantai 7.11.2016 - Riitta Karjalainen

Sairaanhoitajaliiton valtuusto valitsee uuden puheenjohtajiston sekä hallituksen marraskuussa 2016. Valittavien henkilöiden toimintakausi kestää vuoden 2018 loppuun. Valtuutetut valitsevat liiton puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan sekä seitsemän hallituksen jäsentä ja heidän henkilökohtaiset varajäsenet.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: sairaanhoitajaliitto, vaalit

Vanhemmat kirjoitukset »