Joulu saapuu Varsinais-Suomeen

Maanantai 13.12.2021 - Riitta Karjalainen


Sairaanhoitaja ja avopalveluiden diabeteshoitaja Anne Sjöroos valittiin Varsinais-Suomen vuoden 2021 sairaanhoitajaksi. 

Sairaanhoitaja Anne Sjöroos on toiminut pitkään kotihoidon diabeteshoitajana. Hänen erityisosaamistaan on kotihoidon vanhusten diabeteshoidon tarpeen systemaattinen arviointi ja edelleen arviointitietoon perustuva hoito ja hoidon ohjaus asiakkaalle ja hoitotiimille. Anne on työstään erittäin innostunut ja aktiivinen ja hän antaa tukea ja neuvoa diabeteshoitoon liittyvissä asioissa auliisti. Anne seuraa akuutteja tilanteita ja kantaa yksin kokonaisvastuun tukien kotihoitoalueen sairaan- ja lähihoitajan työtä hoitotyön arjessa. Hänellä on vahvuutenaan kouluttaja- ja ohjaamisosaamista ja hän kehittää jatkuvasti myös omaa osaamistaan.

Kyllikki Pohjalan tunnusapuraha erityisistä ansioista hoitotyössä

Samassa yhteydessä muistettiin Varisnais-Suomen sairaanhoitajien kahta aktiivia jäsentä Suomen sairaanhoitajaliiton Kyllikki Pohjalan tunnusapurahan saajia Dinah Arifullaa ja Sanna Nygrenia. Dinah Arifulla työskentelee ammatillisena opettajana Turun ammatti-instituutissa ja THL:n asiantuntijana infektioiden torjunnan parissa ja Sanna Nygren toimii Turun kaupungin Hyvinvoinnin palvelukokonaisuudessa vanhusten asumispalveluissa asiantuntijasairaanhoitajan tehtävissä.

Kyllikki Pohjalan muistorahaston apuraha voidaan myöntää vuosittain tunnustuksena Sairaanhoitajaliiton yhdelle tai useammalle jäsenelle erityisistä ansioista hoitotyössä. Tällaisia ansioita voivat olla pitkäaikainen aktiivinen toiminta alueyhdistyksissä tai Sairaanhoitajaliitossa, koulutuksen tai hoitotyön käytännön kehittäminen, hoitotieteellisen tutkimuksen edistäminen, rohkeuden osoittaminen hoitotyön aseman tai potilaiden oikeuksien puolustamiseksi, neuvokas toiminta katastrofitilanteessa tai potilaiden antama julkinen palaute hyvästä hoitotyöstä.

Avainsanat: sairaanhoitaja, joulu


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini