Suuremmat Info-Tv näytöt Turun Impivaaran uimahalliin

Maanantai 22.11.2021 - Riitta Karjalainen


Remontin jälkeen Impivaarassa on yhteensä kahdeksan allasta, joiden yhteispinta-ala on noin 2 250 neliömetriä. 50- ja 25-metriset altaat sekä monitoimi-, opetus-, hyppy-, perhe-, kahluu- ja kylmäallas. Uimahallirakennuksessa on myös liikuntasali ja kolme kuntosalia.

Turun kaupungin peruskorjattu Impivaaran uimahalli on yksi Turun käytetyimmistä liikuntapaikoista. Vesijuoksu on lisännyt suosiotaan ja suuressa altaassa riittää koko ajan käyttäjiä ”ruuhkaakin” asti. Uimahallin hyppyaltaan seinällä on iso TV-näyttö, jossa pyörii muutama mainos, miten käyttäytyä uimahallissa mm. peseytyminen ennen altaalle tuloa. Reilun puolen tunnin vesijuoksun aikana ehtii näkemään mainoksen vähintäänkin 6 kertaa, lisäksi Carbian lifesaver koulutus.

 

Suuren altaan matalaan päähän on parannuksena pienet iPadit korvattu pienellä TV-näytöllä, jotta uimarit voivat vetää itselleen vapaasti ilman ohjattua elävää uimaohjaaja halutunlaisen ”maksuttoman, omatahtisen” vesijumpan.

 

Esitän, että ison altaan hyppytornin vieressä olevaan ison näytön tietosisältöä kehitetään esim. Turku sivujen nostoilla (korona-asiat), keskeiset valtuuston

päätökset, bussiaikataulua, YLE-uutisia jne. Lisäksi esitän, että ison altaan matalan pään pieni näyttö korvataan isommalla TV-näytöllä, jotta huononäköisetkin näkevät vesijumppaohjeet, jos vesijumppaavat takarivissä.

Avainsanat: INFO-TV


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini