Huomisen hyvästä hoidosta päätetään 19.4.2015 näissä eduskuntavaaleissa

Keskiviikko 1.4.2015 - Riitta Karjalainen

Huomisen hyvästä hoidosta päätetään 19.4.2015 näissä eduskuntavaaleissa

 

Sairaanhoitajaliitto julkaisi tavoitteet Suomen seuraavaan hallitusohjelmaan. Päämääränä on hyvä- ja tasa-arvoinen hoito, vetovoimaiset työpaikat sekä sairaanhoitajan työn arvostuksen nostaminen puheista käytäntöön.

Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistaminen antaa Suomelle erinomaisen mahdollisuuden lähteä aidosti rakentamaan laadukkaita ja yhdenvertaisia palveluita. Niiden tuottaminen edellyttää hoitotyöntekijöiden korkealaatuista osaamista ja hyvinvointia työpaikoilla ja koulutettuun työvoimaan ja alan vetovoimaan tulee panostaa. Sairaanhoitajat ovat terveydenhuollon suurin ammattiryhmä. Työ on itsenäistä, vastuullista, sairaanhoitajat tuntevat potilaan arjen ja heillä on näkemystä nykyisten palveluketjujen ja prosessien toimivuudesta.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: sairaanhoitaja, hyvä hoito,

Hyvästä hoidosta päätetään näissä vaaleissa

Lauantai 14.3.2015 - Riitta Karjalainen, Varsinais-Suomen sairaanhoitajat ry:n puheenjohtaja

Sairaanhoitajaliitto on julkaissut tavoitteet Suomen seuraavaan hallitusohjelmaan. Päämääränä on hyvä- ja tasa-arvoinen hoito, vetovoimaiset työpaikat sekä sairaanhoitajan työn arvostuksen nostaminen puheista käytäntöön.Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistaminen antaa Suomelle erinomaisen mahdollisuuden lähteä aidosti rakentamaan laadukkaita ja yhdenvertaisia palveluita. Niiden tuottaminen edellyttää hoitotyöntekijöiden korkealaatuista osaamista ja hyvinvointia työpaikoilla. Myös Sosiaali- ja terveydenhuollon koulutettuun työvoimaan ja alan vetovoimaan tulee panostaa.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: hyvä hoito, yhdenvertaisuus, osaaminen, inhimillisyys