Sairaanhoitajien osaaminen oiekaan käyttöön

Sunnuntai 17.3.2019 - Riitta Karjalainen

Osaaminen oikeaan käyttöön. sairaanhoitajat ovat koulutettuja hoitotyön ammattilaista heidän tulee tehdä omaa koulutustaan vastaavaa työtä. Nyt näin ei tapahdu työpaikoilla. Sairaanhoitajien osaaminen tarvitaan potilaan hoitoon, sitä ei saa hukata. Mitkään muut ammattiryhmät eivät voi korvata sairaanhoitajien osaamista

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: osaaminen

Koulutus ja osaaminen kivijalkana

Torstai 16.4.2015 - Riitta Karjalainen

Suomesta on tehtävä luovuuden, osaamisen ja uusien oppimisympäristöjen mallimaa. Tasa-arvoinen perusopetus ja koulutusten saavutettavuus koko maassa on turvattava. Koulupudokkaiden määrää on vähennettävä.

Lapsen oikeutta on varhaiskasvatukseen on edistettävä. Perusopetuksen oppimistavat ja koulupäivän rakenne on uudistettava. Mobiilien oppimisympäristöjen ja pelinomaisen oppimisen käyttöä on lisättävä. Tavoitteeksi on asetettava tunti liikuntaa koulupäivän aikana.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: koulutus, osaaminen

Hyvästä hoidosta päätetään näissä vaaleissa

Lauantai 14.3.2015 - Riitta Karjalainen, Varsinais-Suomen sairaanhoitajat ry:n puheenjohtaja

Sairaanhoitajaliitto on julkaissut tavoitteet Suomen seuraavaan hallitusohjelmaan. Päämääränä on hyvä- ja tasa-arvoinen hoito, vetovoimaiset työpaikat sekä sairaanhoitajan työn arvostuksen nostaminen puheista käytäntöön.Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistaminen antaa Suomelle erinomaisen mahdollisuuden lähteä aidosti rakentamaan laadukkaita ja yhdenvertaisia palveluita. Niiden tuottaminen edellyttää hoitotyöntekijöiden korkealaatuista osaamista ja hyvinvointia työpaikoilla. Myös Sosiaali- ja terveydenhuollon koulutettuun työvoimaan ja alan vetovoimaan tulee panostaa.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: hyvä hoito, yhdenvertaisuus, osaaminen, inhimillisyys