Kimpassa- Allihopa

Torstai 27.10.2016 - Riitta Karjalainen

Toinen iso asia on Varsinais-Suomen sosiaali-ja terveydenhuollon ja maakunta- uudistuksen www-sivujen avaaminen 25.10.2016 yhteisellä ydinviestillä Kimpassa - Allihopa.  Kokonaisuuteen kuuluvat verkkosivut, Facebook- ja Twitter-sivustot sekä oma YouTube -kanava, jossa viestitään videoiden kautta.

 

Sote- ja maakuntauudistuksen vaikutukset Varsinais-Suomeen ovat laajat ja uudistus tulee muuttamaan kuntalaisten palveluja merkittävästi. Viestintä on olennainen osa Suomen historian suurinta julkishallinnon uudistusta - sekä kansalaisten että henkilökunnan on saatava tietoa siitä, mitä tapahtuu. 

 

Seuraa tapahtumia täältä

 

#kimpassa2019 #allihopa2019

kimpassa-allihopa.fi

www.facebook.com/kimpassaallihopa

Twitter: @Kimpassa2019

YouTube (haku: Kimpassa Allihopa)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: sote-uudistus, maakunta, yhdessä, sairaanhoitaja

TYÖRAUHAA

Lauantai 14.2.2015 - Riitta Karjalainen, Jaana Dalen, Sinikka Lintuja ,Tiina Karppinen

 

SoTe-uudistuksen tavoitteena on tuottaa jatkossa kansallisesti tasapuolisempaa ja turvallisempaa sosiaali- ja terveysalojen palvelua, missä päin Suomea asuukin. Uudistuksessa on kyse myös sosiaalipalveluissa ikäihmisten hoidosta ja sen järjestämisestä. Lisäksi toiminnoista, jotka tukevat suoraa asiakaskontaktia, esimerkkinä laboratoriotestien tulosten tuottaminen tai toisen ammattiryhmän saneleman tekstin kirjoittaminen näkyväksi.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: sote-uudistus, hyvä ja laadukas hoito