Syksy saa

Maanantai 19.9.2016 - Riitta Karjalainen

Lehtipuut loistavat syysauringossa satumaisen värikkäinä. Yhtä kirkkaasti maalattu taulu menisi helposti imelän puolelle. Mistä ruskan värit tulevat? Miksi ne ovat niin kirkkaat? Miksi koivu on keltainen ja pihlaja punainen? Miten puut voivat tietää, että syksy on käsillä, kun lämpötilat voivat sahata kylmän ja lämpimän välillä? Huonot ajat pitää ennakoida hyvissä ajoin. On liian myöhäistä alkaa valmistautua kylmään talveen silloin kun ensimmäiset pakkasyöt pärähtävät päälle

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: syksy, sairaanhoitajat

Omaishoitajana läheiselle - läheinen omaishoitajana

Keskiviikko 11.3.2015 - Riitta Karjalainen

Suomen ensimmäinen kansallinen omaishoidon kehittämisohjelma valmistui vuonna 2014 ja tiedossa oli useita omaishoitajien asemaan vaikuttavia parannusehdotuksia. Huolimatta tutkimustuloksista, jotka kertovat sosiaalisista ja taloudellisista hyödyistä, omaishoitajien työlle ei anneta sille kuuluvaa arvoa. Omaishoidon tarve kasvaa tulevina vuosina ja siksi tarpeeseen vastaaminen vaatii omaishoidon kehittämistä ja tukemista, jotta omaishoito on aito mahdollisuus.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: omaishoitaja, läheinen, sairaanhoitajat

Puheenjohtajan palsta: Sähköinen vaaliviikonlopu lähenee

Maanantai 13.10.2014 - Riitta Karjalainen

Varsinais- Suomen sairaanhoitajat ry valmistautuu syksyyn ja tuleviin Sairaanhoitajaliiton vaaleihin marraskuussa 2014. Sairaanhoitajaliiton vaaleissa valitaan liiton puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja hallitus nelivuotiskaudelle 2015–2018. Valinnan tekee liiton valtuusto syysvaltuustossa marraskuussa.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Sairaanhoitajat yhteisön vaalit