Kuntavaaleissa äänestetään huolenpidon puolesta.

Keskiviikko 5.4.2017 - Riitta Karjalainen


Muistutan Keskustan valtakunnallisesta vaaliteemasta. Huolenpitoa – huomennakin kuvastaa arvojamme heikomman huolenpitäjänä muksuista mummoihin. Haluamme huolehtia lähipalveluista, lasten ja nuorten koulutuksesta sekä kunnan kehittämisestä ja elinvoimaisuudesta.
 
Lapsiperheiden hyvinvoinnista on huolehdittava: Suomessa on perheen tarpeita vastaava päivähoito. Jokaisen lapsen oikeutena tulee olla tasa-arvoinen perusopetus. Ikääntyvät tarvitsevat palveluja ja läsnäoloa, joka toteutuu turvaamalla palvelut siten, että jokaisella on oikeus vanheta arvokkaasti.
 
Kuntataloudesta on pidettävä hyvää huolta ja kunnan elinvoimaan on panostettava, koska hyvä työllisyystilanne ja vireä elinkeinotoiminta tuovat kuntaan verotuloja. Kunnan elinvoiman vahvistamiseksi kunnan tulee tukea asumisen ja palveluiden saavutettavuutta kaavoituksella ja kehittää koko kuntaa maaseutua unohtamatta. Jokaisella on oltava oikeus valita omaan elämäntilanteeseen sopiva asumisen muoto.
 
Nuorten syrjäytymiseen ja työttömyyteen on puututtava. Monipuoliset ja riittävät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet sekä kulttuuripalvelut ja terveet elämäntavat luovat perustan nuorten aikuistumiselle.
Elinvoimaisen kotikunnan rakentaminen vaatii sosiaali- ja terveyspalvelu- sekä maakuntauudistusta pystyäksemme pitämään huolta jokaisesta suomalaisesta ja turvaamaan tasa-arvoiset palvelut.
 
Näiden asioiden puolesta teemme työtä kautta maan-  naiset esillä näitä vahvoja keskustalaisia perusarvoja puolustaen.

Avainsanat: sote, kuntavaalit, huolenpitoa,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini