Aloite Samppalinnan maauimalan pesu-ja saunatilojen ongelmista ja niiden korjaamiseksi korjausehdotuksia (Samppalinnan maauimala, tekninen perus-korjaus, pääurakoitsija Consti Korjausurakointi Oy)

Maanantai 28.8.2017 - Riitta Karjalainen


Aloite Samppalinnan maauimalan pesu-ja saunatilojen ongelmista ja niiden korjaamiseksi korjausehdotuksia (Samppalinnan maauimala, tekninen peruskorjaus, pääurakoitsija Consti Korjausurakointi Oy)

 

Samppalinnan maauimalan peruskorjaus valmistui alkukesästä 2017. Paljon hyvää oli saatu aikaan ulkona, mutta myös liikaa huononnuksia sisätiloissa.

 

Naisten vaatelokerot ( ei ole pukukaappi) ovat todellakin liian pienet, kuitenkin pukuhuoneen tilat on säilynyt melkein ennallaan. Moni tulee esim. polkupyörällä uimaan ja käytännössä uusiin pieniin kaappeihin ei enää mahdu muuta kuin pelkkä pyöräilykypärä ja tossut. Osa tavaroista on otettava mukaan uima-altaalle vahdittavaksi. Mahdollisuudet henkareille ripustettaville ja tarvittaville vaatteille pitäisi nykypäivänä todellakin tämän tasoisessa yleisessä uintipaikassa olla olemassa.  Ja muutamat isot pukukaapit on lähes aina varattuina, pienen lukumäärän vuoksi.

 

Vaatteiden vaihtaminen pukutilassa. Vaatelokerikkoja paljon, mutta aina ahdasta ja ei paikkaa missä pukeutua tai tavaransa/kassinsa laskea. Keskellä käytävää vaatelokeroja on yksi penkki. Ehdottomasti lisää penkkejä, sillä tilaa on.

Avainsanat: samppalinna, maauimala


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini