Syksyinen tervehdys Varsinais-Suomen sairaanhoitajien puheenjohtajalta

Maanantai 8.9.2014 - Riitta Karjalainen


Merja Merasto on  Suomen sairaanhoitajaliiton puheenjohtaja 2011-2014 ja Päijät-Hämeen sairaanhoitajien asettamana ehdolla puheenjohtajaksi 2015-2018. Merja on toiminut sairaanhoitajana, osastonhoitajana, ylihoitajana, hallintoylihoitajana, asiantuntijana, toiminnanjohtajana, kehitysjohtajana.

Kaarina Wilskman on koulutukseltaan sairaanhoitaja, terveystieteiden maisteri, kehittämispäällikkö terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella. Uudenmaan sairaanhoitajat ovat asettaneet hänet puheenjohtajaehdokkaaksi. Kaarina on työskennellyt  17 vuotta Sairaanhoitaja-lehden päätoimittajana.  Nykyisessä työssään Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksessa hän on seurannut näköalapaikalta suomalaista sosiaali- ja terveydenhuoltoa koko maassa.

Kaarina on kokenut kuntapäättäjä, joka hallitsee kuntien ja kuntayhtymien päätöksenteon muodot ja dynamiikan. Nämä kokemukset ovat tehneet hänestä vaikuttamisen ja verkostoistumisen ammattilaisen sekä kuuntelevan, yhteistyökykyisen ja osallistavan johtajan.

Marianne Sipilä on koulutukseltaan sairaanhoitaja, TtM, TtT opiskelija. Uudenmaan sairaanhoitajat ovat asettaneet hänet ehdolle varapuheenjohtajaksi.

Marianne on EFNn puheenjohtaja ja Sairaanhoitajaliiton varapuheenjohtaja, osa-aikainen lehtori Metropolia AMK:ssa sekä osa-aikainen tutkija THL:ssä. Marianne on naimisissa ja yhden karkeakarvaisen mäyräkoiran emäntä. Hän harrastan mökkeilyä, järjestötoimintaa, kunnallispolitiikkaa ja erilaisia liikuntamuotoja vuodenajan mukaan.

Liiton hallitukseen valitaan 7 varsinaista jäsentä ja heille 7 henkilökohtaista varajäsentä.. Olemme vuosikokouksessa 7.4.2014 asettaneet ehdolle Varsinais-Suomesta  Dinah Arifullan..

Dinah on sairaanhoitaja, TtM, Terveysalan opettaja, tutkija. Hän  on aktiivinen toimija alueyhdistyksessä. Työssä Dinah toimii tällä hetkellä terveysalan opettajana Turussa sekä tutkijana Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksessa. Vapaa-aikaan kuuluvat järjestötoiminta ja lapsiperheen arki..

Lähdetään tekemään Dinahin puolesta aktiivista vaalityötä ja ”peukutetaan” hänen hallitukseen..

Riitta Karjalainen, puheenjohtaja

Avainsanat: Sairaanhoitajaliiton Vaalit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini