Keskikesää ja yötöntä yötä kohden

Torstai 11.6.2020 - Riitta Karjalainen


Instagramin puolella oli haastekampanja: Tämän minä haluan sanoa sinulle suomalainen sairaanhoitaja. Yksi haastetuista kertoo: ”Teette korvaamatonta työtä vuoden jokaisena päivänä. Kiitos kun olette mun tukena ja työkavereina.”

Radiossa kuultiin Sairaanhoitajaliiton keräämiä kansalaisten palautteita ja kiitoksia sairaanhoitajille esimerkiksi ”Kiitos hoitajat kun autatte ja seisotte vierellä, kun me ollaan avuttomia ja rikki”.

Sairaanhoitajaliitto oli tehnyt lehdistölle sairaanhoitajan päivää tutuksi tiedotteellamme ”Mitä Florence Nightingale twiittaisi sairaanhoitajan päivänä 2020?” Florence Nightingale olisi täyttänyt tänä vuonna 200 vuotta.

.

Sairaanhoitajaliitto julkaisi myös videosarjan, jossa sairaanhoitajat kertovat omasta työstään.  Loput tulevat vielä ennen kesälomia. Käy kurkkaamassa ja kerro kommentit.

https://www.youtube.com/watch?v=MpttqiW3PJ0

Toivottavasti te kaikki pääsette lomailemaan ja lataamaan akkuja jossain vaiheessa, joten rentouttavaa kesää kaikille

 

Riitta Karjalainen

puheenjohtaja

 

-------------------------------------------------------------------------

 

Varaa päivä kalenteriisi:

VARSINAIS-SUOMEN HOITOTIEDE SYMPOSIUM II: HOITOTYÖN OSAAMINEN TULEVAISUUDESSA - WEBINAARI

3.11.2020 klo 12.30-16.00

Ohjelma julkaistaan syyskuun aikana.

 

Symposiumin järjestävät Hoitotieteiden Tutkimusseura ry Varsinais-Suomen aluetoimikunta, Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry, Tehyn akateemiset, Turun ammatti-instituutti, Turun ammattikorkeakoulu, Turun kaupungin hyvinvointitoimiala, Turun yliopiston Hoitotieteen laitos, Varsinais-Suomen sairaanhoitajat ry, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri ja Yrkeshögskolan Novia

 

Avainsanat: kesä, 12.5.2020, korona


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini