Sairaanhoitajaliiton asiantuntijajaostot tuovat sairaanhoitajien erityisosaamista esille

Lauantai 10.8.2019 - Riitta Karjalainen


Asiantuntijaostotoiminnan tarkoituksena on edistää yhdessä sairaanhoitajien ja asiantuntijatehtävissä toimivien sairaanhoitajien osaamista, koulutusta, asemaa ja arvostusta yhteiskunnassamme. Sairaanhoitajien työssä tarvitaan entistä enemmän erityisosaamista, jonka näkyväksi tekeminen on yhteinen tavoitteemme.

Sairaanhoitajaliiton asiantuntijajaostoja ovat jo nyt Suomen Hygieniahoitajat ry, Terveydenhuollon osastonhoitajat Teos ry, Suomen Neurohoitajat ry, Terveystieteiden kliinisten asiantuntijoiden verkosto, Suomen Parkinsonhoitajat ry, Suomen Korva-, nenä- ja kurkkutautien hoitajat ry ja Diabeteshoitajat ry. Lisäksi useat muut erikoisalajärjestöt ovat ilmoittaneet kiinnostuksensa yhteistyöhön menossa olevan Sairaanhoitajaliiton kyselyn mukaan.

Jos ammatillinen yhteisösi/erikoisalajärjestösi ei ole saanut viestiä Sairaanhoitajaliitolta kesäkuussa ja olet kiinnostunut asiasta, ota yhteyttä sähköpostitse Sairaanhoitajaliittoon osoitteella: liisa.karhe@sairaanhoitajat.fi

Tiesitkö, että sairaanhoitajaliiton opiskelijajäsenet pääsevät

Juhlavuoden 2020 kunniaksi opiskelijajäsenillemme  tarjotaan kokonaan maksuttomat Sairaanhoitajapäivät. Etu sisältää siis myös luennot. Tätä kannattaa rummuttaa työpaikoilla opiskelijoille sekä opettajille kaikissa tapaamisissa. Etu edellyttää, että henkilö on ilmoittautumishetkellä opiskelijajäsen. Tämän vuoksi opiskelijan kannattaa jo kyllä liittyä meihin!

Ilmoittautuminen avautuu elokuun aikana. Tämä tarjous on voimassa 31.12.2019 asti.

 

Kuulaita syyspäiviä toivotellen

Riitta Karjalainen

Avainsanat: sairaanhoitaja, asiantuntijajaosto


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini