11.5.2019

Lauantai 11.5.2019 - Riitta Karjalainen


Tänä vuonna kansainvälinen sairaanhoitajaliitto ICN oli nostanut päivän teemaksi

Nurses – A Voice to Lead – Health for All!  Sairaanhoitajat – Suunnan näyttäjinä – Terveyttä kaikille! Me sairaanhoitajat olemme sosiaali- ja terveydenhuollossa suuri ammattiryhmä, jonka työpanoksella ja osaamistasolla on merkittävä vaikutus väestön hyvinvointiin, kansanterveysongelmien ehkäisyyn, palveluiden saatavuuteen, hoitoon pääsyyn, hoidon laatuun ja toiminnan sujuvuuteen.

 

Varsinais-Suomen sairaanhoitajat ry:n jäsenet juhlivat kansainvälistä sairaanhoitajapäivää 11.5.2019 EnkeliKisälli – kahvilassa Turussa iltapäivällä mukavan yhdessäolon merkeissä.

Samalla julkaistiin ja juhlistettiin vuoden 2019 varsinaissuomalainen sairaanhoitaja.

Vuoden 2019 Varsinais-Suomen sairaanhoitaja Mia Ketonen on tehnyt pitkän uran sairaanhoitajana infektiotaudeilla ja toiminut lisäksi hygieniahoitajan sijaisena. Nykyisin hän työskentelee osastonhoitajana Turun kaupungin Hyvinvointitoimialan geriatrisella kuntoutusosastolla. Hän on aktiivisesti ja pitkäjänteisesti kouluttautunut ja kannustanut myös kollegoitaan lisäämään osaamistaan ja pysymään ajan hermolla. Hän pyrkii haastamaan omaa ja muiden ajattelua pohtimalla innovatiivisesti rutinoituja käytäntöjä uudestaan. Hän on luontainen opettaja ja roolimalli kollegoilleen erityisenä kiinnostuksenkohteinaan infektioiden torjunta sekä eettisesti kestävä hoitaminen.

Hän kokee sairaanhoitajana voivansa oikeasti tehdä ihmeitä työssään ja nauttii ammatin laaja-alaisen osaamisen vaateista.

Vielä lämpimät onnittelut vuoden 2019 varsinaissuomalaiselle sairaanhoitajalle Mia Ketoselle.

 

Sairaanhoitajaliitto on sairaanhoitajien oma järjestö, joka on sairaanhoitajien puolesta puhuja ja tekee sairaanhoitajan työn arvoa näkyväksi. Me alueyhdistyksenä tuemme tavoitteita alueellisesti. Sairaanhoitaja - haluamme tukea juuri Sinun jaksamistasi ja ammatillista osaamistasi. Olkaamme siis rohkeasti suunnan näyttäjiä.

 

Riitta Karjalainen

puheenjohtaja

Avainsanat: ICN, kansainvälinen sairaanhoitajan päivää


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini