Laskeudumme joulun aikaan

Torstai 13.12.2018 - Riitta Karjalainen


Sairaanhoitajaliiton varapuheenjohtajaksi valittiin Nina Hynninen, TtT, Oulusta
-On ilo ja kunnia päästä tekemään puheenjohtajan rinnalla Sairaanhoitajaliitosta entistäkin vahvempaa liittoa. Uskon, että voin hyödyntää monipuolista sote-alan tuntemustani, työkokemustani ja verkostojani kehitettäessä liiton toimintaa jäsenten eduksi, Hynninen kertoo.

Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Saija Aarni, Anne Heikkilä, Elise Inberg, Arja Korhonen, Jaana Kotila, Anne Lindgren ja Heli Vesaranta. Hallituksen jäsenen henkilökohtaisia varajäsenien määrää täydennetään kevätvaltuustossa kesäkuussa 2019.

Onnea jo valituille uusille Suomen sairaanhoitajaliiton päättäjille.

Sote-uudistuksen lainvalmistelun rinnalla on tehty sote-palvelujen sisältöjen ja toimintatapojen uudistusta hallituksen kärkihankkeina, jotka päättyvät vuoden 2018 lopussa. Vaikka hankkeet päättyvät, muutostyö jatkuu. Näin myös Varsinais-Suomessa.

Maakuntien tueksi käynnistyy palveluintegraation muutosohjelma, joka kokoaa kansalliset toimenpiteet ja verkostot yhteen. Ohjelman tavoitteena on varmistaa, että sote-palvelujen järjestäjillä ja tuottajilla on riittävät edellytykset, työvälineet ja uudet toimintamallit palvelujen yhteensovittamiseen.

Muutosohjelman johtoryhmä nimitettiin 26.11.2018, ja sen toimikausi on 1.12.2018 - 31.12.2020. johtoryhmän puheenjohtajana toimii STM:n hyvinvointi- ja palveluosaston osastopäällikkö Tuija Kumpulainen. Johtoryhmä linjaa tarkemmin muutosohjelman kautta kärkihankkeiden siltaukseen kohdennettavasta rahoituksesta.

 

 

 

.

 

Avainsanat: joulu


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini