Pakulla pihaan Turkuun ja Saloon

Torstai 4.10.2018 - Riitta Karjalainen


Palautteen anto tärkeää, sillä palautteen kautta opiskelija saa realistisen kuvan osaamisestaan. Siksi palaute on ammattilaiseksi kasvussa kullan arvoista. Työhönsä intohimoisesti suhtautuva sairaanhoitaja voi tartuttaa asenteensa myös opiskelijaan. Ennen ammatti-identiteetin muotoutumista opiskelija on hyvin herkkä vaikutteille. Joskus harjoittelupaikoissa on käynnissä raskaita prosesseja, jotka heijastuvat ihmisten jaksamiseen. Ilmapiiriongelmat jäävät opiskelijoilta harvoin salaisuudeksi.

Vaikka ohjaaja ja opiskelija yrittäisivät parhaansa, joskus harjoittelu vain ei suju. Teoriapohja on saattanut jäädä liian hataraksi tai hankala elämäntilanne voi verottaa opiskelijan voimavaroja. Joskus henkilökemiat lyövät kipinää. Ongelmatilanteissakin opiskelijan toivoa tulee ylläpitää. Kyseessä on kuitenkin vain yksi harjoittelu monien joukossa, ja jos ajoissa tehdään oikeita korjausliikkeitä, voi harjoittelun läpäistä vaikka alku takkuilisi. 

Sairaanhoitajaopiskelija - osaatko arvioida potilaasi tilan muutokset ajoissa? Mitä ovat NEWS -pisteet? Tule pakulle harjoittelemaan! Samalla tutustut alan ammattilaisten omaan yhteisöön, sairaanhoitajin.

Paku on Turussa 8.10.18 klo 10-14, Turun AMK pihassa ja Salossa 9.10.18 klo 10-14 Turun AMK Salon

toimipisteen pihalla. Seuraa tarkemmin ilmoittelua facebookissa varsinais-suomen sairaanhoitajat ry

 

https://www.facebook.com/search/top/?q=varsinais-suomen%20sairaanhoitajat%20ry

Avainsanat: paku, turku, salo


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini