Suomi on Sininen ja Valkoinen

Keskiviikko 6.12.2017 - Riitta Karjalainen


Tuoreessa kyselyssä suomalaiset kertoivat, että vahvin tunne itsenäisyyspäivän vietossa on ylpeys omasta maasta. Siihen on syytä, sillä Suomi on hyvä maa – monilla mittareilla paras tai yksi maailman parhaista. Joskus tuntuu, että se meiltä välillä unohtuu. Ehkä juhlavuosi on nostanut Suomen vahvuuksia esille uudella tavalla, sellaisella, joka auttaa meitä tekemään yhdessä työtä myös tulevaisuuden ongelmien ratkaisemiseksi.

Yksi satavuotiaan Suomen tärkeitä arvoja on ollut eheyden vaaliminen, yhteisöllisyys, se että kaikki ovat mukana ja kaikki pidetään mukana. Itsenäisyyden juhlavuoden kantava ajatus on, että kaikki on kutsuttu, kaikki mukana- yhdessä.

Että jokaisella on mahdollisuus osallistua ja myös mahdollisuus luoda itse haluamaansa juhlaohjelmaa. Olemme kaikki tehneet kovasti työtä omilla tahoillamme juhlavuoden onnistumiseksi erilaisin teemoin, toki useimmat vuoden mittaan vähän muutakin kuin vain juhlavuotta.  Suomi on juhlan ansainnut, ja niin olemme mekin- vietämme juhlaa kuten koko vuottakin – yhdessä.

Nostimme onnittelumaljan  Suomi 100- coctailtilaisuudessa Varsinais-Suomen sairaanhoitajien jäsenillasssa 12.12.2017 satavuotiaalle Suomelle, sairaanhoitajille, suomalaisille. Coctailtilaisuudessa  Eija Kedonpää ja Riitta Karjalainen huomioitiin ja arvostuksen osoituksena ojennettiin Suomen sairaanhoitajaliiton standaari arvokkaasta ajasta ja aktiivisuudesta Sairaanhoitajuuden kehittämisessä alueyhdistyksessä.

Rauhaisaa ja rentouttavaa joulun aikaa

Avainsanat: Suomi, itsenäisyys, sininen ja valkoinen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini